Τρόποι αποστολής | Λευκά Είδη - DressingHome.com

Τρόποι αποστολής

1) Σε περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ετοιμοπαράδοτα και η παραγγελία σας έχει σταλεί σε εμάς μέχρι τις 15:00, τότε παραδίδονται την ίδια ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) στην εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

2) Σε περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ετοιμοπαράδοτα και η παραγγελία σας έχει σταλεί σε εμάς μετά τις 15:00, τότε παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) στην εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

3) Σε περίπτωση που κάποια από τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, τότε η διαδικασία της παράδοσης στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), αφού συμπληρωθεί και το τελευταίο προϊόν, για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών.

Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα - Παρασκευή) από την ημέρα που θα παραλάβει από εμάς τα προϊόντα. Αν ο τόπος προορισμού για την εταιρία ταχυμεταφορών θεωρείται απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται συνήθως από τις 9:00 ως τις 17:00. Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρία ταχυμεταφορών, για την πορεία του δέματός σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τα προϊόντα της παραγγελίας σας να παραδοθούν σε εσάς ημέρα Σάββατο, τότε υπάρχει επιβάρυνση 2,00 € επιπλέον.

Εάν δε σας εξυπηρετεί να παραλάβετε αυτές τις ώρες, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών ή της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών, ανάλογα την περίπτωση.

Αν στην παραγγελία σας ορισμένα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και ορισμένα πρέπει να τα παραγγείλουμε, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής των ετοιμοπαράδοτων. Εφόσον το επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών ή με άλλη μεταφορική εταιρεία για βαριά και ογκώδη.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους όπως χαλιά, στρώματα, κτλ., θα εξετάζονται κατά περίπτωση, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και από το φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη.

Η παραγγελία παραμένει στο κατάστημα για 14 ημερολογιακές ημέρες.

 

Παροχή DressingHome - Αποστολή Δώρου:

Εάν επιθυμείτε να στείλετε σε κάποιον ένα δώρο, κατά την παραγγελία σας συμπληρώστε ξεχωριστή διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση χρέωσης. Έτσι η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση χρέωσης (σε εσάς), ενώ το δώρο θα αποσταλεί στη διεύθυνση αποστολής, συνοδευόμενο μόνο από δελτίο αποστολής, χωρίς να αναφέρονται τιμές.

Εάν επιθυμείτε να στείλετε κάποιο προσωπικό μήνυμα ή ευχές, μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα ή τις ευχές σας, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας στο τέταρτο βήμα στο πεδίο «Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία».

Έτσι οι ευχές σας θα φθάσουν μαζί με την παραγγελία σας στον αποδέκτη του δώρου, σαν κάρτα (επισκεπτήριο) με το όνομά σας, μέσα σε λευκό φάκελο.

Φυσικά δίνεται η δυνατότητα και στον παραλήπτη του δώρου, να προβεί σε αλλαγή των προϊόντων βάση των όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν για τις επιστροφές και αλλαγές.

 

Διαβάστε περισσότερα στους όρους & προϋποθέσεις χρήσης