Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων | Λευκά Είδη - DressingHome.com

Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το DressingHome προκειμένου να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν και να ζητήσετε την αλλαγή του. Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής αυτοβούλως, αν πρώτα δεν πάρετε την έγκρισή μας, ώστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας.

Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεκτό εάν έχει χρησιμοποιηθεί, έχει καταστραφεί η αρχική συσκευασία του, έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες του, έχει πλυθεί, ή δεν συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό.

Μαξιλάρια ύπνου, επιστρώματα και στρώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής, καθώς επίσης και νυφικά κουβερλί.

Τα νυφικά κουβερλί, ελέγχονται λεπτομερώς σε εξειδικευμένο τμήμα κατά την παραλαβή τους στο χώρο μας, για την άριστη κατάστασή τους, από τυχόν φθορές (κοψίματα, λεκέδες, ξηλώματα κλπ.).

Κατά αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό.

Στα νυφικά κουβερλί δεν γίνονται δεκτές αλλαγές και επιστροφές.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές σε προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί ή τροποποιηθεί για τη δική σας διάσταση (ειδική παραγγελία), καθώς επίσης και σε εποχιακά προϊόντα (π.χ. χριστουγεννιάτικα)

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) που συνόδευε τα προϊόντα αρχικά.

Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να είναι παραδοτέες στο φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος).

Για τις επιστροφές θα ακολουθήσετε μία από τις παρακάτω διαδικασίες:

1) Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τον αριθμό της παραγγελίας, μέσω της φόρμας «Επιστροφές Προϊόντων», κατόπιν το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, στο πεδίο «Όνομα προϊόντος», και τον κωδικό προϊόντος, στο πεδίο «Κωδικό Προϊόντος».

Τέλος, επιλέξτε την αιτία επιστροφής.

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

2) Αποστέλλοντάς μας e-mail στο paragelies@dressinghome.com και γράφοντας μας ως θέμα «Επιστροφή Προϊόντος». Στο κείμενο συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα πλήρη στοιχεία σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς και την αιτία της επιστροφής.

 

3)        Μέσω FAX στο 210-32.21.618 γράφοντας μας «Ακύρωση Παραγγελίας». Στο κείμενο συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα πλήρη στοιχεία σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς και την αιτία της επιστροφής.

 

4) Καλώντας μας στο 210-32.21.618 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Κατόπιν, αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε το αίτημά σας, με έναν από τους παραπάνω τρόπους, θα επικοινωνήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί σας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

1) Αν μας δηλώσετε πως θέλετε να κάνετε μια απλή αλλαγή, για παράδειγμα στο χρώμα, τότε:

Τα μεταφορικά της επιστροφής, όσο και της νέας αποστολής, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν το προϊόν είναι άθικτο, με τη συσκευασία του, κτλ. και δεν παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα, τότε το DressingHome αποδέχεται το προϊόν και σας στέλνει καινούριο.

Β) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, τότε το DressingHome, δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές.

 

2) Αν μας δηλώσετε πως το προϊόν είναι ελαττωματικό (από το εργοστάσιο), τότε:

Τα μεταφορικά της επιστροφής, επιβαρύνουν αποκλειστικά το DressingHome.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, τότε το DressingHome θα το αντικαταστήσει και θα σας το αποστείλει με δικά του έξοδα. Αν κριθεί αναγκαίο, το προϊόν μπορεί να αποσταλεί στην εταιρία κατασκευής για περαιτέρω έλεγχο.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντος, υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί με άλλο προϊόν, να πιστωθεί ο λογαριασμός σας, ή να σας επιστραφούν τα χρήματα μαζί με τα έξοδα της αρχικής αποστολής.

Β) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, το DressingHome δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές. Επίσης το DressingHome δύναται να απαιτήσει και όποια έξοδα επιστροφής κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα της.

 

3) Αν μας δηλώσετε πως παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που είχατε παραγγείλει αρχικά, τότε:

Η εταιρία μας υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με αυτό που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας.

Τα μεταφορικά της επιστροφής, επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας.

Και σε αυτή την περίπτωση, αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως διαφορετικό από αυτό της παραγγελίας, τότε το DressingHome θα σας το αντικαταστήσει και θα σας το αποστείλει με δικά του έξοδα.

Β) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν είναι διαφορετικό από αυτό της παραγγελίας, τότε το DressingHome θα απαιτήσει να πληρωθούν τόσο τα έξοδα επιστροφής που κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα του, όσο και τα νέα έξοδα αποστολής προς εσάς.

Γ) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, η εταιρία δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές. Επίσης η εταιρία δύναται να απαιτήσει και όποια έξοδα επιστροφής κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα της.

 

4) Αν μας δηλώσετε ότι προκαλέσατε κάποια φθορά στο προϊόν από υπαιτιότητά σας, τότε:

Το DressingHome θα προσπαθήσει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αν αυτό είναι εφικτό.

Σε περίπτωση που το προϊόν πρέπει να έρθει σε εμάς για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή, τότε τα μεταφορικά τόσο της επιστροφής, όσο και της νέας αποστολής, καθώς και τα έξοδα της επιδιόρθωσης, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, τότε η χρέωση θα γίνεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο για ιδιώτες και πρέπει να καταβάλλεται τη στιγμή της παράδοσης του δέματος στην εταιρία ταχυμεταφορών. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Σε περίπτωση που αναμένετε προϊόν αλλαγής και επιθυμείτε να παραγγείλετε επιπλέον προϊόντα (άνω των 49,00 €) και θέλετε να συνοδευτούν στο ίδιο δέμα, δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αυτές τις αγορές.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε την περίπτωση και να σας προτείνουμε λύσεις.

Έντυπο υπαναχώρησης εδώ.

 

Για τις επιστροφές, διαβάστε περισσότερα στους όρους & προϋποθέσεις χρήσης