Όροι & προϋποθέσεις χρήσης | Λευκά Είδη - DressingHome.com

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

1. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

4.1 ΟΡΟΙ

4.2 ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

8 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

9 ΧΡΗΣΗ COOKIES

10. COOKIES & ΑΝΩΝΥΜΙΑ

11. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ NEWSLETTER

12. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

13. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

14. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

15. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

16. ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ή ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ

17 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

18.1 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

18.2 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

19. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

20. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

 

1. ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η επιχείρηση Δουρίδας Ανδρέας, με Α.Φ.Μ. 115620920 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 143247401000, ΔΟΥ ΣΤ΄ Αθηνών, με έδρα Ρόμβης & Κλειτίου 2, Αθήνα (2ος όροφος) Τ.Κ. 10560 και διακριτικό τίτλο “DressingHome”, με τηλέφωνο/FAX επικοινωνίας 2103221618 και ηλεκτρονική διεύθυνση Info@DressingHome.com, δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών καθώς και στα είδη σπιτιού & διακόσμησης.

 

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του DressingHome και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου, καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος, ανήκουν στην επιχείρηση ή σε τρίτα πρόσωπα που νομίμως μας έχουν παραχωρήσει τη χρήση τους. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική ή ψηφιακή εγγραφή, μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, αναπαραγωγή και αναμετάδοση υλικού ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της επιχείρησης DressingHome. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το DressingHome, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα, που προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους ή για λάθη που εισάγει ο χρήστης/πελάτης στις φόρμες παραγγελιών, καθώς και για τυχόν λάθη σε τιμές ή χαρακτηριστικά προϊόντων.

Το DressingHome επιφυλάσσεται και δεν ευθύνεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητά μας όπως ενδεικτικά:

  • Απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων.
  • Καθυστερήσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς φόρτωσης - εκφόρτωσης.
  • Καθυστερήσεις τελωνείων.
  • Προβλήματα των προμηθευτών και της παραγωγής.
  • Κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις.
  • Φυσικές καταστροφές.
  • Τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος.
  • Μη σωστά καταχωρημένα ή ενημερωμένα στοιχεία από τον πελάτη/χρήστη.

Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πέραν των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία αποστολής ή παράδοσης, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το DressingHome δεν ευθύνεται αν τα χρώματα στις φωτογραφίες ενδέχεται να έχουν μια μικρή απόκλιση από την πραγματικότητα, καθώς επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η γωνία θέασης της οθόνης, ο τύπος της οθόνης που χρησιμοποιείτε, οι ρυθμίσεις της οθόνης σας κτλ.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ακριβώς όπως μας τις διαθέτουν οι εταιρίες και δεν υφίστανται κάποια επεξεργασία από εμάς.

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως στο φωτογραφικό υλικό του e-shop, το χρώμα φαίνεται σωστά πάντα στο φωτεινό (Α) και όχι στο σκιασμένο σημείο (Β ή Γ) της φωτογραφίας.

Α: Φωτεινό σημείο            Β: Λιγότερο φωτεινό         Γ: Σκιασμένο

 

Το DressingHome δεν ευθύνεται για τις υπερσυνδέσεις άλλων διαδικτυακών τόπων (links), τις οποίες φιλοξενεί. Αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι έχουν τους δικούς τους όρους χρήσης.

 

4.1 ΟΡΟΙ

Η επιχείρηση DressingHome έχει το δικαίωμα να διατηρεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η επιχείρησή μας δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία, όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δε μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια και τα οποία αν πέσουν στην αντίληψή μας, θα μεριμνήσουμε για την διόρθωσή τους.

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ 24%.

Στο DressingHome δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, “ψιλά γράμματα”, καμία προεπιλεγμένη επιλογή κτλ.

Κάθε επιλογή, πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη ή κατόπιν συνεννόησης.

 

4.2 ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Η επιχείρηση DressingHome, εγγυάται για όλα τα προϊόντα που διαθέτει στο e-shop, έχοντας επιλέξει τις καλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες λευκών ειδών & ειδών διακόσμησης, οι οποίες προσφέρουν ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα.

Διαθέτει δε, ειδικό τμήμα ελέγχου των προϊόντων κατά την παραλαβή τους, για τυχόν φθορές (κοψίματα, λεκέδες, ξηλώματα κλπ.) ούτως ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να παραλάβετε κάποιο προϊόν ελαττωματικό.

Αν παρ’ όλα αυτά, παραλάβετε κάποιο προϊόν ελλαττωματικό, θα αντικατασταθεί σύμφωνα με τους όρους της παραγράφου 19 “ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”.

Το DressingHome επιφυλάσσεται και δεν ευθύνεται για την μη σωστή τήρηση των συμβουλών στα αναγραφόμενα σήματα, που αφορούν το πλύσιμο και το σιδέρωμα των προϊόντων. Για επεξήγηση σημάτων πατήστε εδώ.

 

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας του DressingHome αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση με άλλους τρόπους που παραβιάζουν το εμπορικό σήμα, τον διακριτικό τίτλο, και τα πνευματικά δικαιώματα της επιχείρησης. Ο χρήστης φέρει αποκλειστικά την ευθύνη της χρήσης της ιστοσελίδας. Παράνομη χρήση της ιστοσελίδας θα επιφέρει αυτόματα τη διακοπή των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και τις ανάλογες ποινικές κυρώσεις.

Η χρήση της ιστοσελίδας συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης. Τεκμαίρεται έτσι, ότι ο χρήστης έχει διαβάσει προσεκτικά, κατανοήσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης καθώς και την τήρηση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αυτόματα και αποδοχή όλων των όρων χρήσης.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Χρήστες κάτω των 18 ετών μπορούν να χρησιμοποιούν το site μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η εγγραφή και η εκτέλεση ηλεκτρονικής συναλλαγής, παρά μόνο από ενήλικες.

Παρ’ ότι το site μας μπορεί να διαθέτει προϊόντα για ανήλικους, η αγορά τους πρέπει να εποπτεύεται και να εκτελείται μόνο από ενήλικες.

Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση στη μεταφορική εταιρία. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με κίνδυνο του πελάτη.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δίνετε στην εξωτερική κατάσταση του δέματος, ενώπιον του μεταφορέα, κατά την ώρα της παραλαβής του. Σκισμένα, κακοποιημένα ή βρεγμένα δέματα, θα πρέπει να ανοίγονται παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής, για να ελεγχθεί η κατάσταση των προϊόντων. Αν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα, δεν θα πρέπει να παραλαμβάνετε το δέμα, αλλά να έρχεστε αμέσως σε επικοινωνία μαζί μας.

Μετά την απομάκρυνση του μεταφορέα, καμία ζημιά δεν αναγνωρίζεται.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε, κατά το άνοιγμα του δέματος με ξυράφι ή ψαλίδι, ούτως ώστε να μην προκαλέσετε μόνοι σας κάποια φθορά στα προϊόντα.

 

6. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η επιχείρηση DressingHome αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες και χρησιμοποιούνται μόνο για την άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία του χρήστη με το κατάστημα. Η επιχείρηση δεν μεταβιβάζει, αποκαλύπτει, ή παραχωρεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από νόμο ή δικαστική απόφαση.

Η επιχείρηση δηλώνει ρητώς ότι δεν τηρεί αρχείο με στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, ούτε αποθηκεύει αριθμούς ή άλλα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών. Κάθε φορά που ο επισκέπτης / χρήστης θα πραγματοποιεί αγορά προϊόντος με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα πρέπει εκ νέου να καταχωρεί αυτά τα στοιχεία για την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Αποδέκτες των στοιχείων αυτών, είναι αποκλειστικά εταιρείες (Visa, Mastercard, Amex, Τράπεζες) που μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alphae-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Το DressingHome διασφαλίζει τα στοιχεία των κατόχων λογαριασμού, από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες ή ρομποτικούς μηχανισμούς. Η πρόσβαση στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού. Ο συνδυασμός αυτός αποδεικνύει ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό του κατόχου-χρήστη προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον κάτοχο του λογαριασμού. Η πρόσβαση σε όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες πραγματοποιείται με την εισαγωγή του e-mail και του κωδικού του κατόχου κάθε φορά που εισέρχεται στις πληροφορίες του λογαριασμού του ή και για να πραγματοποιήσει συναλλαγή. Μη γνωστοποιείτε την ταυτότητα πρόσβασης του λογαριασμού σε κανέναν. Αν πιστεύετε ότι ο κωδικός σας έχει μαθευτεί μπορείτε να τον αλλάξετε ανά πάσα στιγμή.

 

8 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του DressingHome προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν όπως: όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ. Οι πληροφορίες που συλλέγει το DressingHome προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για να διευκολύνουν τις συναλλαγές σας με την επιχείρηση. Η περιήγηση της ιστοσελίδας μας είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να μην είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων. Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

 

9 ΧΡΗΣΗ COOKIES

Το DressingHome χρησιμοποιεί Cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη ή του χρήστη σε όλες ή ορισμένες σελίδες στο Δικτυότοπο του. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή κάθε επισκέπτη ή χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Τα Cookies χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση και ασφαλή πρόσβαση του επισκέπτη ή χρήστη, προκειμένου να είναι δυνατή η χρησιμοποίηση ορισμένων υπηρεσιών του ιστότοπου. Το DressingHome επεξεργάζεται μέσω των cookies διάφορα στοιχεία για στατιστικούς λόγους, προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του δικτύου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς, για λόγους marketing, αλλά κυρίως για τις On Line παραγγελίες και αγορές. Επειδή η ασφάλεια των συναλλαγών και προσωπικών σας στοιχείων είναι μεγάλης σημασίας για τo DressingHome, είναι προϋπόθεση να έχετε τα cookies ενεργοποιημένα για να παραγγείλετε ή να αγοράσετε προϊόντα On Line.

 

10. COOKIES & ΑΝΩΝΥΜΙΑ

Τα cookies καταγράφουν μόνο τις περιοχές του site που ο εν λόγω υπολογιστής του χρήστη έχει επισκεφθεί και για πόσο χρονικό διάστημα. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ρυθμίσει τον υπολογιστή του ώστε να μην αποδέχεται την ύπαρξη των cookies αυτόματα, και να ειδοποιείται όταν εκδίδεται ένα cookie, έτσι ώστε κατ’ επιλογήν του να απορρίπτει ή να αποδέχεται την εγκατάσταση τους. Σε περίπτωση που δεν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies, μπορείτε να σερφάρετε στο site ανώνυμα, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξετε να εγγραφείτε σε κάποια από τις υπηρεσίες του, ή να πραγματοποιήσετε παραγγελία On Line.

 

11. ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ NEWSLETTER

Κατά καιρούς θα σας παρέχουμε πληροφορίες για άλλες υπηρεσίες τoυ DressingHome στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε. Επίσης, ίσως σας ζητηθεί αν επιθυμείτε, να συμμετάσχετε σε έρευνες που θα διεξάγονται από τo DressingΗome, οι οποίες θα έχουν σκοπό να εξετάζουν την αποτελεσματικότητα και την απήχηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

12. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παρόλο που καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να ενημερωνόμαστε τακτικά από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε για τις διαθεσιμότητες των προϊόντων, υπάρχει πιθανότητα απροσδόκητης έλλειψης ή καθυστέρησης κάποιου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να εξυπηρετήσουμε κατά περίπτωση.

1) Περίπτωση προσωρινής έλλειψης διαθεσιμότητας του προϊόντος:

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να αναμένετε μέχρι το προϊόν να είναι και πάλι διαθέσιμο ώστε να σας το παραδώσουμε.

Τυχόν χρήματα που έχουν καταβληθεί από εσάς ως προκαταβολή, μπορούν να επιστραφούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

2) Περίπτωση μόνιμης έλλειψης ή διακοπής παραγωγής:

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη.

Τυχόν χρήματα που έχουν καταβληθεί από εσάς ως προκαταβολή, μπορούν να επιστραφούν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

13. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, το αργότερο εντός μίας ώρας, από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί από εμάς. Αλλά και σε κάθε άλλη περίπτωση, επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν μαζί μας.

Οι τρόποι ακύρωσης της παραγγελίας είναι οι εξής:

 

1) Αποστέλλοντάς μας e-mail στο Paragelies@DressingHome.com, γράφοντας μας στο θέμα «Ακύρωση Παραγγελίας» και συμπληρώνοντας στο κείμενο τα πλήρη στοιχεία σας, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας.

Αν πρόκειται για συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε να αφαιρεθούν μας τα αναφέρετε. Αλλιώς θα θεωρήσουμε όλη την παραγγελία ακυρωμένη.

 

2) Μέσω FAX στο 210-32.21.618 γράφοντας μας «Ακύρωση Παραγγελίας», τα πλήρη στοιχεία σας, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας.

Αν πρόκειται για συγκεκριμένα προϊόντα που θέλετε να αφαιρεθούν μας τα αναφέρετε. Αλλιώς θα θεωρήσουμε όλη την παραγγελία ακυρωμένη.

 

3) Καλώντας μας στο 210-32.21.618 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

14. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Με αντικαταβολή:

Οι παραγγελίες από 49,00€ και πάνω, δεν χρεώνονται με έξοδα αντικαταβολής.

Οι παραγγελίες μέχρι 48,99€, χρεώνονται με έξοδα αντικαταβολής 1,60€.

 

Εξοφλείτε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, τη στιγμή που παραλαμβάνετε τα προϊόντα.

Η αντικαταβολή για παραγγελίες μεγάλου όγκου, βάρους ή αξίας όπως χαλιά, στρώματα, νυφικά σετ, κτλ. καθώς επίσης και σε προϊόντα που έχουν παραχθεί ή τροποποιηθεί για τη δική σας διάσταση (ειδική παραγγελία) είναι αδύνατη.

Για τα ανωτέρω προϊόντα, απαιτείται προκαταβολή και σε ορισμένες περιπτώσεις προεξόφληση του ποσού είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησής μας.

Η αντικαταβολή για Κύπρο ή εξωτερικό είναι αδύνατη.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να επιλέξετε κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς και να την πραγματοποιήσετε είτε από την τράπεζα, είτε μέσω e-banking πριν την αποστολή ή την κατασκευή των προϊόντων.

 

Α) Πειραιώς: 5051 - 08 27 96 - 543

IBAN: GR95 0172 0510 0050 5108 2796 543

Δικαιούχος: Ανδρέας Δουρίδας

 

Β) Alpha Bank: 101 - 00 21 01 - 32 46 33

IBAN: GR74 0140 1010 1010 0210 1324 633

Δικαιούχος: Ανδρέας Δουρίδας

 

Γ) Εθνική Τράπεζα: 103 / 75 43 92 - 12

IBAN: GR78 0110 1030 0000 1037 5439 212

Δικαιούχοι: Δουρίδα Ειρήνη - Δουρίδας Νικόλαος

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΕΜΒΑΣΜΑ), ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.

Στην κατάθεσή σας, θυμηθείτε να συμπληρώσετε ευκρινώς ολόκληρο το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς επίσης να μας αποστείλετε με e-mail ή FAX το αποδεικτικό της κατάθεσής σας, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της αποστολής της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό.

Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και δεν θα αποσταλεί μέχρι να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου, βάρους ή αξίας όπως χαλιά, στρώματα, νυφικά σετ, κτλ. καθώς επίσης και σε προϊόντα που έχουν παραχθεί ή τροποποιηθεί για τη δική σας διάσταση (ειδική παραγγελία), απαιτείται προκαταβολή και σε ορισμένες περιπτώσεις προεξόφληση του ποσού, είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης.

 

Με παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από το φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη.

Η παραγγελία παραμένει στο κατάστημα για 14 ημερολογιακές ημέρες.

 

Με πιστωτική κάρτα:
Μπορείτε να εξοφλείτε με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απ’ ευθείας στην τράπεζα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alphae-Commerce" της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, μπορείτε αν θέλετε να επωφεληθείτε πληρώνοντας με άτοκες δόσεις ως εξής: 

Από 40,01 € - 80,00 € μέχρι 2 άτοκες δόσεις.
Από 80,01 € - 140,00 € μέχρι 3 άτοκες δόσεις.
Από 140,01 € - 240,00 € μέχρι 4 άτοκες δόσεις.
Από 240,01 € - 320,00 € μέχρι 5 άτοκες δόσεις.
Από 320,01 € - 420,00 € μέχρι 6 άτοκες δόσεις.
Από 420,01 € - 600,00 € μέχρι 7 άτοκες δόσεις.
Από 600,01 € - 730,00 € μέχρι 8 άτοκες δόσεις.
Από 730,01 € - 880,00 € μέχρι 9 άτοκες δόσεις.
Από 880,01 € - 1.000,00 € μέχρι 10 άτοκες δόσεις.
Από 1.000,01 € - 1.300,00 € μέχρι 11 άτοκες δόσεις.
Από 1.300,01 € και πάνω μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες. Οι άτοκες δόσεις δεν ισχύουν στις κάρτες Visa και MasterCard της ΕΤΕ.

 

Με PayPal:

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal.

Παραγγελίες έως 45,00€ χρεώνονται επιπλέον με 2,50€.

Παραγγελίες πάνω από 45,01 € δεν επιβαρύνονται.

 

Στις τιμές που αναφέρονται στο DressingHome συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.

 

15. ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το DressingHome διαθέτει ειδικό τμήμα ελέγχου των προϊόντων κατά την παραλαβή τους στο χώρο μας, για τυχόν φθορές (κοψίματα, λεκέδες, ξηλώματα κλπ.) ούτως ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να παραλάβετε κάποιο προϊόν ελαττωματικό.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνετε, κατά το άνοιγμα του δέματος με ξυράφι ή ψαλίδι, ούτως ώστε να μην προκαλέσετε μόνοι σας κάποια φθορά στα προϊόντα.

 

16. ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ή ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ

Αν στην παραγγελία σας τα προϊόντα είναι όλα ετοιμοπαράδοτα, και δεν επιθυμείτε άμεση αποστολή, αλλά κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Αν στην παραγγελία σας ορισμένα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και ορισμένα πρέπει να τα παραγγείλουμε και επιθυμείτε την άμεση αποστολή των ετοιμοπαράδοτων, επικοινωνήστε πάλι μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου, βάρους ή αξίας όπως χαλιά, στρώματα, νυφικά σετ, κτλ. καθώς επίσης και σε προϊόντα που έχουν παραχθεί ή τροποποιηθεί για τη δική σας διάσταση (ειδική παραγγελία), απαιτείται προκαταβολή και σε ορισμένες περιπτώσεις προεξόφληση του ποσού, είτε με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής μας, είτε με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης.

Από τη στιγμή που συλλεχθούν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας στο κατάστημά μας, θα σας ζητηθεί να εξοφλήσετε και το υπόλοιπο ποσόν της παραγγελίας, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μας, ή μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας.

Κατόπιν, όταν τα προϊόντα της παραγγελίας σας συγκεντρωθούν στο κατάστημά μας, θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή τους ή την αποστολή τους.

Η παραλαβή από το κατάστημά μας ή η αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, θα πρέπει να εκτελείται το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών η προκαταβολή χάνεται, καθώς επίσης και το δικαίωμα διεκδίκησης τόσο των χρημάτων, όσο και των προϊόντων.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε τα εμπορεύματα από την εταιρία ταχυμεταφορών, τα εμπορεύματα παραμένουν για 10 εργάσιμες ημέρες στην εταιρία ταχυμεταφορών της περιοχής σας. Μετά το πέρας των 10 ημερών, τα εμπορεύματα επιστρέφονται στο κατάστημά μας, η προκαταβολή χάνεται, καθώς επίσης και το δικαίωμα διεκδίκησης τόσο των χρημάτων, όσο και των προϊόντων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η παραγγελία θα θεωρείται «ανεκτέλεστη» και όλα τα προϊόντα της θα είναι στην κυριότητα της επιχείρησης DressingHome.

 

17 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

1) Σε περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ετοιμοπαράδοτα και η παραγγελία σας έχει σταλεί σε εμάς μέχρι τις 15:00, τότε παραδίδονται την ίδια ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) στην εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

2) Σε περίπτωση που όλα τα προϊόντα της παραγγελίας είναι ετοιμοπαράδοτα και η παραγγελία σας έχει σταλεί σε εμάς μετά τις 15:00, τότε παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή) στην εταιρία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε.

 

3) Σε περίπτωση που κάποια από τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, τότε η διαδικασία της παράδοσης στην εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), αφού συμπληρωθεί και το τελευταίο προϊόν, για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών.

Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα - Παρασκευή) από την ημέρα που θα παραλάβει από εμάς τα προϊόντα. Αν ο τόπος προορισμού για την εταιρία ταχυμεταφορών θεωρείται απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή, τότε η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται συνήθως από τις 9:00 ως τις 17:00. Για περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνετε ενημέρωση από την εταιρία ταχυμεταφορών, για την πορεία του δέματός σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής.

Εάν δε σας εξυπηρετεί να παραλάβετε αυτές τις ώρες, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών ή της εκάστοτε εταιρίας μεταφορών, ανάλογα την περίπτωση.

Αν στην παραγγελία σας ορισμένα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και ορισμένα πρέπει να τα παραγγείλουμε, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης αποστολής των ετοιμοπαράδοτων. Εφόσον το επιθυμείτε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι παραγγελίες σας θα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών ή με άλλη μεταφορική εταιρεία για βαριά και ογκώδη.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους όπως χαλιά, στρώματα, κτλ., θα εξετάζονται κατά περίπτωση, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και από το φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης, αφού πρώτα σας ενημερώσουμε πως η παραγγελία σας είναι ολοκληρωμένη.

Η παραγγελία παραμένει στο κατάστημα για 14 ημερολογιακές ημέρες.

 

Παροχή DressingHome - Αποστολή Δώρου:

Εάν επιθυμείτε να στείλετε σε κάποιον ένα δώρο, κατά την παραγγελία σας συμπληρώστε ξεχωριστή διεύθυνση αποστολής και διεύθυνση χρέωσης. Έτσι η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα αποσταλεί στη διεύθυνση χρέωσης (σε εσάς), ενώ το δώρο θα αποσταλεί στη διεύθυνση αποστολής, συνοδευόμενο μόνο από δελτίο αποστολής, χωρίς να αναφέρονται τιμές.

Εάν επιθυμείτε να στείλετε κάποιο προσωπικό μήνυμα ή ευχές, μπορείτε να συμπληρώσετε το μήνυμα ή τις ευχές σας, κατά τη διαδικασία της παραγγελίας στο τέταρτο βήμα στο πεδίο «Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία».

Έτσι οι ευχές σας θα φθάσουν μαζί με την παραγγελία σας στον αποδέκτη του δώρου, σαν κάρτα (επισκεπτήριο) με το όνομά σας, μέσα σε λευκό φάκελο.

Φυσικά δίνεται η δυνατότητα και στον παραλήπτη του δώρου, να προβεί σε αλλαγή των προϊόντων βάση των όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν για τις επιστροφές και αλλαγές.

 

18.1 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες από 49,00€ και πάνω, δεν χρεώνονται με μεταφορικά έξοδα.

Οι παραγγελίες μέχρι 48,99€, χρεώνονται με μεταφορικά έξοδα 3,30€.

Παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους όπως χαλιά, στρώματα, κτλ., καθώς επίσης και τα ξενοδοχειακά είδη, θα εξετάζονται κατά περίπτωση, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

 

18.2 ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Τα έξοδα αποστολής θα υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος, τον όγκο και τη χώρα προορισμού κατά περίπτωση και θα ενημερώνεστε σχετικά.

 

19. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το DressingHome προκειμένου να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν και να ζητήσετε την αλλαγή του. Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής αυτοβούλως, αν πρώτα δεν πάρετε την έγκρισή μας, ώστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες και τις συμβουλές μας.

Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεκτό εάν έχει χρησιμοποιηθεί, έχει καταστραφεί η αρχική συσκευασία του, έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες του, έχει πλυθεί, ή δεν συνοδεύεται από το νόμιμο παραστατικό.

Μαξιλάρια ύπνου, επιστρώματα και στρώματα δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής, καθώς επίσης και νυφικά κουβερλί.

Τα νυφικά κουβερλί, ελέγχονται λεπτομερώς σε εξειδικευμένο τμήμα κατά την παραλαβή τους στο χώρο μας, για την άριστη κατάστασή τους, από τυχόν φθορές (κοψίματα, λεκέδες, ξηλώματα κλπ.).

Κατά αυτό τον τρόπο, ελαχιστοποιείται η πιθανότητα να παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό.

Στα νυφικά κουβερλί δεν γίνονται δεκτές αλλαγές και επιστροφές.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές σε προϊόντα τα οποία έχουν παραχθεί ή τροποποιηθεί για τη δική σας διάσταση (ειδική παραγγελία), καθώς επίσης και σε εποχιακά προϊόντα (π.χ. χριστουγεννιάτικα)

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) που συνόδευε τα προϊόντα αρχικά.

Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να είναι παραδοτέες στο φυσικό μας κατάστημα (Ρόμβης & Κλειτίου 2, Κέντρο Αθήνα - 2ος όροφος).

Για τις επιστροφές θα ακολουθήσετε μία από τις παρακάτω διαδικασίες:

1) Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και τον αριθμό της παραγγελίας, μέσω της φόρμας «Επιστροφές Προϊόντων», κατόπιν το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε, στο πεδίο «Όνομα προϊόντος», και τον κωδικό προϊόντος, στο πεδίο «Κωδικό Προϊόντος».

Τέλος, επιλέξτε την αιτία επιστροφής.

Μόλις λάβουμε το αίτημά σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

2) Αποστέλλοντάς μας e-mail στο paragelies@dressinghome.com και γράφοντας μας ως θέμα «Επιστροφή Προϊόντος». Στο κείμενο συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα πλήρη στοιχεία σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς και την αιτία της επιστροφής.

 

3)        Μέσω FAX στο 210-32.21.618 γράφοντας μας «Ακύρωση Παραγγελίας». Στο κείμενο συμπληρώστε το τηλέφωνο επικοινωνίας, τα πλήρη στοιχεία σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς και την αιτία της επιστροφής.

 

4) Καλώντας μας στο 210-32.21.618 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Κατόπιν, αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε το αίτημά σας, με έναν από τους παραπάνω τρόπους, θα επικοινωνήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα μαζί σας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

1) Αν μας δηλώσετε πως θέλετε να κάνετε μια απλή αλλαγή, για παράδειγμα στο χρώμα, τότε:

Τα μεταφορικά της επιστροφής, όσο και της νέας αποστολής, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν το προϊόν είναι άθικτο, με τη συσκευασία του, κτλ. και δεν παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα, τότε το DressingHome αποδέχεται το προϊόν και σας στέλνει καινούριο.

Β) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, τότε το DressingHome, δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές.

 

2) Αν μας δηλώσετε πως το προϊόν είναι ελαττωματικό (από το εργοστάσιο), τότε:

Τα μεταφορικά της επιστροφής, επιβαρύνουν αποκλειστικά το DressingHome.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, τότε το DressingHome θα το αντικαταστήσει και θα σας το αποστείλει με δικά του έξοδα. Αν κριθεί αναγκαίο, το προϊόν μπορεί να αποσταλεί στην εταιρία κατασκευής για περαιτέρω έλεγχο.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του συγκεκριμένου προϊόντος, υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί με άλλο προϊόν, να πιστωθεί ο λογαριασμός σας, ή να σας επιστραφούν τα χρήματα μαζί με τα έξοδα της αρχικής αποστολής.

Β) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, το DressingHome δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές. Επίσης το DressingHome δύναται να απαιτήσει και όποια έξοδα επιστροφής κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα της.

 

3) Αν μας δηλώσετε πως παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που είχατε παραγγείλει αρχικά, τότε:

Η εταιρία μας υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με αυτό που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας.

Τα μεταφορικά της επιστροφής, επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρία μας.

Και σε αυτή την περίπτωση, αφού παραλάβουμε το προϊόν, το εξειδικευμένο τμήμα ελέγχου του DressingHome, θα το ελέγξει και κατά περίπτωση θα ενεργήσει:

Α) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως διαφορετικό από αυτό της παραγγελίας, τότε το DressingHome θα σας το αντικαταστήσει και θα σας το αποστείλει με δικά του έξοδα.

Β) Αν διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν είναι διαφορετικό από αυτό της παραγγελίας, τότε το DressingHome θα απαιτήσει να πληρωθούν τόσο τα έξοδα επιστροφής που κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα του, όσο και τα νέα έξοδα αποστολής προς εσάς.

Γ) Αν το προϊόν έχει κάποια φθορά από υπαιτιότητα του πελάτη, η εταιρία δεν δύναται να αντικαταστήσει το προϊόν με ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο ή να σας πιστώσει για επόμενες αγορές. Επίσης η εταιρία δύναται να απαιτήσει και όποια έξοδα επιστροφής κατέβαλε για την επιστροφή του προϊόντος στην έδρα της.

 

4) Αν μας δηλώσετε ότι προκαλέσατε κάποια φθορά στο προϊόν από υπαιτιότητά σας, τότε:

Το DressingHome θα προσπαθήσει να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αν αυτό είναι εφικτό.

Σε περίπτωση που το προϊόν πρέπει να έρθει σε εμάς για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή, τότε τα μεταφορικά τόσο της επιστροφής, όσο και της νέας αποστολής, καθώς και τα έξοδα της επιδιόρθωσης, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Αν τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη, τότε η χρέωση θα γίνεται με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο για ιδιώτες και πρέπει να καταβάλλεται τη στιγμή της παράδοσης του δέματος στην εταιρία ταχυμεταφορών. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή του προϊόντος δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Σε περίπτωση που αναμένετε προϊόν αλλαγής και επιθυμείτε να παραγγείλετε επιπλέον προϊόντα (άνω των 29,00 €) και θέλετε να συνοδευτούν στο ίδιο δέμα, δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για αυτές τις αγορές.

Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε την περίπτωση και να σας προτείνουμε λύσεις.

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, η χρέωση επιστροφής του προϊόντος είναι του πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων για παραγγελίες κάτω του ποσού των δωρεάν μεταφορικών που ορίζει το DressingHome, γίνεται στην καθαρή αξία του προϊόντος (χωρίς τα μεταφορικά).

Στην περίπτωση επιστροφής παραγγελίας άνω του ποσού των δωρεάν μεταφορικών, ο πελάτης και πάλι επωμίζεται το κόστος των μεταφορικών επιστροφής προς το κατάστημα, αλλά και της αρχικής αποστολής.

Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω PayPal, η επιστροφή του ποσού θα γίνεται μέσω PayPal. Για παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο.

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν παραληφθεί με αντικαταβολή,η επιστροφή του ποσού θα κατατίθεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας ορίσει ο πελάτης.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού έχουμε παραλάβει τα προϊόντα, άθικτα στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα παραστατικά τους.

 

Έντυπο υπαναχώρησης εδώ.

 

20. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Η επιχείρηση ενημερώνει τους καταναλωτές για τη δυνατότητα εναλλακτικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών που τυχόν προκύψουν από συμβάσεις ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων, με τη χρήση της πλατφόρμας ΗΕΔ.